top of page
I'm another title
I'm a title

Onze koetsen

De romantische witte Koets

Deze schitterende witte koets, maakt uw trouwdag helemaal compleet. Het is een prachtig exemplaar van ruim 100 jaar oud. De binnenkant van de witte koets is oudroze en maakt het plaatje helemaal af. 

De blauwe Coupé

Prachtige koets in combinatie met de volg paardewagens (Jan-Pleziers). In koets bent u niet afhankelijk van het weer. Het sfeertje in de koets met zijn rood fluwele bekleding is zeker heel romantisch..

 

De Duitse Jachtwagen

Deze authentieke koets zorgt voor een natuurlijke sfeer op uw dag! De jachtwagen is ook ruim 100-jaar oud en kan zowel open als gedeeltelijk dicht.

De Jan Plezier

Van deze wagen hebben we er twee. En ze zijn geschikt voor 14 en 18 personen. Tevens zijn deze wagens rolstoelvriendelijk!

 

De Toeristenwagen

Deze wagen is groot en is geschikt voor maar liefst ruim 20 personen. Deze wagen wordt dan ook getrokken door 3 paarden of door onze sterke en grote Vlaamse paarden. 

 

De kleine Jan Plezier

Deze kleine Jan Plezier is echt al heel oud. Een klassieker. Hij is geschikt voor 14 personen

 

De Rolstoelwagen

Speciaal voor minder validen is deze rolstoelwagen beschikbaar. Ideaal voor zorginstanties om af te huren, of als er meerdere minder valide mensen in een gezelschap zijn. 

 

IMG-20191106-WA0010.jpg

De Bandenwagen

Dit is écht ouderwets! De bandenwagen. Wordt vaak ingezet ter promotie, of voor een ludieke actie. Zo zijn we met deze wagen ook al een door BNN ingeschakeld voor een tv-programma.

 

De Huifwagen

De huifwagen is bij uitstek geschikt voor kleine gezeldschappen of bijvoorbeeld ook ideaal voor kinderfeestjes. Er passen 8 á 10 mensen in.

 

bottom of page