top of page

Vele jaren waren we samen boer en boerin op de boederij die inmiddels is overgenomen door onze zoon. Stil zitten zit niet in de genen en we zijn verder gegaan met ons koetsiersbedrijf. Wat we met veel passie en toewijding doen. Graag denken we met u mee, voor het samenstellen voor het voor u, perfecte uitje. Voor ieder budget kunnen we een passende rit samenstellen. Neem maar eens een kijkje bij de arrangementen.

Over ons

Wij zijn Hein en Mijnie. Samen staan we aan het roer.

_DSC0148.jpg

Verzamelwoede wordt museum

Wij zijn gek op de oude landbouwwerktuigen van vroeger. Uit de tijd dat de trekker er nog niet was. De machines uit die tijd, voort getrokken door paarden, vinden wij schitterend. We hebben door de tijd heen dan ook al vele machines en andere ouderwetse gereedschappen verzameld. Dit is inmiddels wel een museum te noemen. Wilt u dit eens komen bekijken? Neem dan even contact met ons op. U bent van harte welkom!

Boeren gastvrijheid. 

Gastvrijheid zit in ons bloed, het is voor ons net zo natuurlijk als ademen. We ontvangen u dan ook graag met een kopje koffie of thee en wat lekkers als u dat wilt. Een picknick verzorgen we trouwens ook met liefde. 

We ontzorgen u in ieder geval graag, zodat u echt kunt ontspannen en kan genieten van een heerlijk uitje. 

Bekend van T V!


RTV Rijnmond kwam bij ons langs met de zomertour. We laten je graag even een kijkje in de keuken nemen d.m.v. dit leuke filmpje. 

bottom of page