top of page

Arrangementen

Ontmoet een ouderwetse herder

Rondrit met een bezoek aan de Schaapsherder

Dit is een uniek Hollands arrangement, een bezoek brengen aan de schaapskudde, yerwijl u met uw voeten in het gras staat ziet u hoe bijzonder het is als de  Bordercollie's de kudde drijven. Echt geweldig om te zien. Dit moet je een keer meemaken. Onderweg worden jullie van een hapje en een drankje voorzien. Uiteraard is dit arrangement ook uit te breiden met een picknick of een lunch onderweg bij een horeca gelegenheid. 

Zie de Alblasserwaard vanaf en het land en vanaf het water

Dit is genieten.
De rust met deze combinatie is groots.
Door het dorp met de paarden en dan een stukje varen met de rederij Giessenstroom. Dan kunt u Giessenburg vanaf een andere kant meemaken.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u ergens aanmeren en met uw gezelschap even van een picknick genieten, of u kunt met de paarden na het varen naar een restaurant, museum, molen etc.

 

Shoppen op z'n Alblasserwaards

Een echt succesvol, gezellig uitje!

Met de paardenkar kunt u gebracht worden naar de Graanbuurt.  Dit is een prachtige locatie om is even lekker te shoppen. Er is hier zoveel te bekijken. Alles is in de stijl van toen. U vind hier heerlijke streekproducten en verassende cadeaus, diverse kledingzaken, woningaccessoires, brocante, een juwelier en nog veel meer. Ook kunt u hier het museum van toen "Ons Museum" van Fam. Boer bezoeken. Gegarandeerd succes!

 

Hoe wordt kaas gemaakt?

Rondrit in combinatie met een bezoek aan een kaasboerderij 
De geur van gras, het aangezicht van de polder... Het boerenleven, hoe gaat het eigenlijk allemaal in zijn werk? 
U kunt er achter komen! Bij Fam. Kuiper kan je op hun prachtige moderne kaasboerderij een excursie volgen. Zo komt u erachter hoe kaas gemaakt wordt, boter, yoghurt etc. Van al die lekkere producten krijg je trek, gelukkig is er een gezellige boerenwinkel aanwezig en kan u ook nog wat boerenkaas en overige streekproducten kopen. Dit doen we uiteraard in combinatie met een mooie rondrit door de natuur! 

 

image-18-02-2019_19-29-05-00.jpg

Nieuw! Een heuse uilenshow!

Deze machtige dieren van dichtbij zien? Dat kan!  
Maak kennis met de Europese Oehoe, de Siberische Oehoe, de Sneeuwuil of de Kerkuil. Ontdek hoe deze machtige dieren leven en jagen. 

 

Je hoeft dit overigens niet perse met een rondrit te boeken, enkel de uilenshow kan ook! Eventueel kan dit ook op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.  

bottom of page